Inviterer sine beste venner i studio

Anne Lindmo og «Senkveld»-gutta opplyser ikke hvor godt de kjenner gjestene. Problematisk og uetisk, mener presse-eksperter.

BESTEVENNER:  Sist lørdag var Christine Koht gjest hos venninnen Anne Lindmo. Verken programlederen eller Koht nevnte vennskapet med et ord. Foto: NRK.
BESTEVENNER: Sist lørdag var Christine Koht gjest hos venninnen Anne Lindmo. Verken programlederen eller Koht nevnte vennskapet med et ord. Foto: NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige lørdag var det komiker og underholder Christine Koht som var hovedgjest i NRK-programmet «Lindmo». I beste sendetid entret TV-personligheten studio, der hun ble tatt godt imot av sin gode venninne og programleder Anne Lindmo.

«Først, så er det veldig hyggelig å ta imot en fruktkurv av et menneske. Hun er et lidenskapelig medmenneske, en lidenskapelig hundeeier, en fabelaktig komiker - nå må dere gi en deilig tordensky av applaus for Christine Koht. Fantastisk entré, Christine», lød introduksjonen.

«Hjertevenner» Lindmo og Koht er gode venner, og har flere ganger omtalt hverandre som «bestevenner» i intervjuer.

«Helt siden Christine Koht og Anne Lindmo møttes i NRK i 1997, har de vært hjertevenner», skrev Aftenposten i et intervju med de to profilerte kvinnene i 2011. Intervjuet ble gjort i Kohts leilighet, og var bildelagt med et bilde av Lindmo og Koht tett omslynget på Lindmos takterrasse.

Til tross for båndet mellom Koht og Lindmo, nevnte ikke sistnevnte med ett ord i lørdagens program om at de har en nær relasjon fra før av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer