iPhone 3G må aktiveres i butikk

Slutt på USA-moroa?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):Som du kunne lese i vår livedekning av lanseringen av nye iPhone 3G i går kveld, kommer telefonen til Norge 11. juli.

Fri surfing

Det eneste som har vært sikkert lenge om den norske lanseringa, er at Netcom vil selge iPhone. Men utover å bekrefte lanseringsdatoen, har Netcom lite å fortelle. Til Dagbladet.no sier kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus at man foreløpig ikke kan si noe om pris, tilgjengelighet eller hvordan telefonen skal selges.

Om iPhone 3G blir mulig å kjøpe over nettet, eller om det vil kreves aktivering i butikk slik det vil bli gjort i USA, er derfor heller ikke kjent. Det er imidlertid klart at man maksimalt vil kunne kreve ett års binding fort privatkunder, ikke to eller tre år slik det gjøres i USA.

Aktiveres i butikk

Mer enn 10.000 nordmenn har skaffet seg den første iPhone-utgaven, de fleste fra USA der man har dratt fordel av lav dollarkurs og det faktum at tegning av abonnement og aktivering mot mobiloperatøren AT&T ikke skjer i butikk, men hjemme hos kunden via iTunes. Slik blir det ikke med nye iPhone, og dermed stenges vinduet for alle som trodde de skulle skaffe seg en billig, uaktivert 3G-iPhone på neste USA-tur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer