Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Iphone 5 i salg 21. september

Nettsted hevder å ha lanseringsdatoen.

Ny generasjon: Den neste Apple-mobilen vil trolig lanseres i løpet av september. Nåværende generasjon, 4S, er avbildet. Foto: UPI / Stella Pictures
Ny generasjon: Den neste Apple-mobilen vil trolig lanseres i løpet av september. Nåværende generasjon, 4S, er avbildet. Foto: UPI / Stella Pictures Vis mer

Flere nettsteder rapporterer nå at neste generasjons Iphone lanseres 21. september.

Ipad mini Apple holder som vanlig kortene tett til brystet og verken bekrefter eller avkrefter ryktene, men flere av nettstedene har vist seg å ha rett i sine spekulasjoner tidligere.

«iMore erfarer at Apple planlegger å annonsere en ny Iphone på en pressekonferanse onsdag, 12. september, som lanseres 9 dager senere, fredag, 21. september», står det på et av nettstedene.

De legger til at informasjonen kommer fra kilder som tidligere har vist seg å være pålitelige.

En mindre versjon av Ipad, kalt Ipad Mini, og en ny Ipod Nano, skal angivelig avdekkes samtidig.

- Bare 6 uker til Lekkede deler fra den nye versjonen av Iphone, trolig kalt Iphone 5, antyder at mobilen kommer til å ha en 4 tommers widescreen-skjerm. Skjermkomponenten vil også være tynnere enn tidligere, og mikro-simkortet blir byttet ut med et nano-simkort. Dette vil gi plass til både større batteri og støtte for 4G LTE-nett.

Ipad Mini ryktes å være identisk i utseende som Ipad 3, men er skalert ned fra 9,7 tommer til 7,8 tommer.

Neste generasjons Apple-produkter skal også ha en vesentlig mindre dock-tilkobling enn den nåværende. Apple vil sannsynligvis produsere en adapter så de nye produktene kan brukes med eldre tilleggsutstyr.

Dersom annonserings- og lanseringsdatoene viser seg å være riktige, er det bare 6 uker til vi finner ut hva som stemmer og ikke.

Metallbakdel?: Angivelig lekkede deler viser en av Apples prototyper for neste generasjons Iphone. Faksimile: iMore.com
Metallbakdel?: Angivelig lekkede deler viser en av Apples prototyper for neste generasjons Iphone. Faksimile: iMore.com Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media