IPTV på Xbox 360

Lar deg ta opp favorittserien mens du spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Verdens største elektronikkmesse CES er offisielt igang i Las Vegas, og i går kveld holdt avtroppende Microsoft-sjef Bill Gates åpningstalen.

Blant nyhetene som ble avslørt, kunne Gates\' kollega Robbie Bach fortelle at Microsoft nå vil utvide multimedia-egenskapene til spillmaskinen Xbox 360 med offisiell IPTV-støtte.

Dette medfører at brukerne kan koble spillmaskinen til IPTV-sendinger, og ta opp programmer på harddisken eller se på tv mens man kommuniserer med venner over Xbox Live.

Opptak kan også gjøres mens du spiller spill.

Lanseres før jul

Tjenesten vil kun være tilgjengelig for brukere av Microsofts egen IPTV-standard, og skal etter planen lanseres før jul i år.

Bach kunne forøvrig også fortelle at Microsoft nå har solgt 10,4 millioner Xbox 360-konsoller i de 37 landene maskinen er lansert - og at det åpenbart populære skytespillet «Gears of War» har oppnådd et salgstall på 2,7 millioner.

Ny Xbox 360?

De siste dagene har det også sirkulert rykter om en ny Xbox 360-versjon med større harddisk og direkte HDMI-uttak - du kan se en video av en påstått prototyp av modellen her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer