Irak-seier innen 2013?

«Han tar en Bush. Sånne utsagn er kun pr og ikke realistiske mål. Hvilke etterretningsrapporter er dette utsagnet basert på?

X

«McCain er også selvfølgelig motstander av krig og ville gjort hva som var mulig for å unngå det, men noen kriger er beklagelig nok nødt til å kriges og dette er av forståelige grunner en av dem. McCain forstår også krig og vet hva som skal til for å vinne en krig. Jeg for min del tror oppskriften er; at skal du ha en jobb gjort – så sett inn folk nok til å få gjort jobben, enkelt og greit.

Johnny«Støtter man krigen i Irak, vet man ikke hvordan krig føres. Jeg lurer ellers på hva som er «de forståelige grunnene» til at det «må» kriges i Irak. Alle påskuddene Bush benyttet seg av har blitt tilbakevist av det som har skjedd siden. Det eneste halmstrået som er igjen, er påstanden om at man skal skape demokrati – men tenk deg om, hvor har noensinne et land uten demokratiske tradisjoner blitt demokratisk gjennom tvang utenfra?

deMilo«Tidligere har jeg ikke brydd meg særlig om presidentvalget i USA, men skal ærlig innrømme jeg er litt bekymret nå. Jeg tenker ikke mest på meg selv som boende i Norge, men på mange andre som kan få konsekvenser dersom det viser seg at denne mannen er like krigersk som Bush er. Nok er nok.

Tony«Verden trenger McCain som verdens sheriff og det mener jeg faktisk som en god sosialist.

GorbatSHOW