Tons of Rock utsetter til 2022

Iron Maiden til Norge

Heavy metal-stjernene spiller på Tons of Rock til neste år.

TONS OF ROCK: Festivalen annonserer i dag at Iron Maiden blir hovednavn på Ekebergsletta i 2022. Samtidig melder festivalen at det ikke blir noe av årets utgave. Her fra Trondheim Rocks i 2018 Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TONS OF ROCK: Festivalen annonserer i dag at Iron Maiden blir hovednavn på Ekebergsletta i 2022. Samtidig melder festivalen at det ikke blir noe av årets utgave. Her fra Trondheim Rocks i 2018 Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KULTUR: Tons of Rock melder i dag at sommerens festival er avlyst som følge av den pågående corona-situasjonen. Festivalen som skulle etter planen ha gått av stabelen på Ekebergsletta 24. - 26. juni i år. Tons of Rock blir dermed den første av de store sommerfestivalene som kansellerer.

Men det er ikke bare dårlig nytt som kommer fra arrangørhold. Festivalen kan allerede i dag melde at de britiske heavy metal-legendene, Iron Maiden, kommer til Oslo og Ekebergsletta torsdag 23. juni 2022. Bandet skulle egentlig spilt i 2020, men også den utgaven ble avlyst på grunn av corona-pandemien.

Drømmeband

Presseansvarlig i Tons of Rock, Lars Tefre Baade, er svært fornøyd med å få heavy metal-veteranene tilbake på plakaten for 2022.

- Iron Maiden er det ultimate drømmebandet for Tons of Rock og sto øverst på ønskelista vår fra starten av.

- Det er ikke til å legge skjul på at både festivalen og publikum trenger noe stort å se frem til i 2022 nå når det heller ikke blir Tons of Rock-festival i år. Hva er da bedre enn å få Maiden til Norges største rock- og metal-festival?, avslutter Baade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer