Iron Maiden-vinnere

Nå er de ti heldige vinnerne av Iron Maiden konkurransen trukket. Én fikk tur til London.

Reisen til London, og konsertbilletter til Iron Maidens opptreden der ble vunnet av Kristine Fatnes Larsen fra Bryne. Hun og en venn kan reise sammen til London i slutten av mars og oppleve Iron Maiden live på scenen.

I tillegg til Kristine har ni andre også vunnet premier i konkurransen.

CD, t-skjorte og backkatalog

Tore de Faveri og Svein Vidar Lagmannsgård, begge fra Oslo, har vunnet Iron Maidens nye album «Live At Rock In Rio 2001». I tillegg får de hver sin Iron Maiden t-skjorte og gruppas backatalog som finnes på CD. Vi gratulerer.

Sju andre får tilsendt CD\'en «Live At Rock In Rio 2001». De er Joar Storrødvann, 8610 Grubhei, Fred Ivar Johnsen, 7715 Steinkjer, Lisbeth Bakken, 3050 Mjøndalen, Torleif Småback, 8001 Bodø, Vebjørn Verkeland, 7560 Vikhammer, Per-Arne Elle, 6875 Høyemsvik, Knut Arne Haraldset Huse, 3540 Nesbyen.

Dagbladet gratulerer. Vinnerne vil bli kontaktet.

PS: Dessverre fikk noen hundre av de som deltok på konkurransen feilaktig tilstendt en melding som fortalte at de hadde svart feil. Dette skyldtes en teknisk feil hos Dagbladet.no. Meldingen var ikke riktig. Alle som fikk denne meldingen var med i trekningen. Det ble ikke belastet fem kroner for denne meldingen. Vi beklager feilen og skal skjerpe oss neste gang. Sorry.