Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Irriterende sjalu

Det er helt sikkert mulig å lage moro på bekostning av sjalu ektemenn i midtlivskrise. Herværende representant for arten er ikke et eksempel på det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vår mann Sam (Tommy Kenter) er en mislykket filmregissør som en dag overraskes av sin kone Laura (Marika Lagercrantz) i et påfallende lidenskapelig humør. Han begynner derfor å fatte mistanke til fruens aktiviteter utenfor den ekteskapelige seng og drives snart til vanvidd av mistanker.

Hun drives på den annen side til vanvidd av ham - av forståelige grunner.

Fyren oppfører seg temmelig irriterende i en høyst forglemmelig film signert veteranen Henning Carlsen - her på berget kanskje mest kjent for sin filmatisering av «Sult». Denne typen komedier er opplagt vanskelige å lage, siden de tumler med så velkjente, velbrukte temaer og forviklinger. Noen overraskelser og noen treffende replikker, en person eller to å more seg med - slikt er derfor nødvendig. Fint lite sånt her.