Irsk nag med Pierce

«The Nephew» handler om gammelt nag og ung kjærlighet i det naturskjønne Irland. Ingen eksplosiver denne gang. Hovedpersonene er tikkende bomber i seg selv. De tikker faktisk i heftigste laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For så vidt en del sympatisk ved «The Nephew», produsert av Pierce Brosnan, som selv spiller en av hovedrollene - pubeieren Joe Brady. For lenge siden var han kjæreste med Karen, et forhold hennes bror Tony (Donal McCann) ikke kunne tolerere. Karen dro til USA. Nå er hun død, men hennes sønn Chad (Hill Harper) kommer til øya og onkelen, og han er svart.

Tony er slektningen fra helvetet, så når Chad prøver å forstå morens bakgrunn og fiendskapet mellom onkelen og pubeieren, går han på vegger tykkere enn Berlin-muren. Joes datter Aislin (Aislin McGuckin) kommer ham til hjelp - ikke et forhold noen av kamphanene bifaller.

Det hates på alle måter intenst, så voldsomt at en velspillende McCann blir i ondeste laget og gjør det ubegripelig at en hjertevarm kvinne som Karens gamle venninne Brenda (Sinead Cusack) kan bry seg om ham. Han blir en klisjé i en historie uten overraskelser. Atskillig vakker natur, samt noen fine låter. Men det skjemmer faktisk at de toner ut ved ethvert anslag til framdrift i filmen. Musikken overforklarer en ikke akkurat utilgjengelig intrige.

Pierce er pen. Og på det jevne, som «The Nephew».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer