Irving, John

Bibliografi:

  • Til jeg finner deg (roman) 2005
  • Lyder i natten (barnebok) 2004
  • Den fjerde hånden (roman) 2001
  • Enke for et år (roman) 1998
  • Den oppdiktede venninnen (selvbiografi) 1996
  • Pension Grillparzer (noveller) 1993
  • Trying to Save Piggy Sneed (noveller) 1993
  • Sirkusbarn (roman) 1995
  • En bønn for Owen Meany (roman) 1989
  • Siderhusreglene (roman) 1986
  • Hotell New Hampshire (roman) 1983
  • Garps bok (roman) 1979
  • The 158-Pound Marriage (roman) 1974
  • The Water-Method Man (roman) 1972
  • Setting Free the Bears (roman) 1968