Irving vil saksøke Lillehammer-hotell

Nazihistorikeren sliter med å finne møtelokale.

KOMMER, KOMMER IKKE: David Irving har problemer med å finne et lokale til foredraget sitt på Lillehammer. Her fra et møte i Barcelona i fjor. Foto: SCANPIX /EPA/SUSI SAEZ
KOMMER, KOMMER IKKE: David Irving har problemer med å finne et lokale til foredraget sitt på Lillehammer. Her fra et møte i Barcelona i fjor. Foto: SCANPIX /EPA/SUSI SAEZ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Den omstridte nazihistorikeren David Irving kan få problemer med å gjennomføre det mye omtalte møtet sitt på Lillehammer neste uke. Tre hoteller har kansellert bestillingene hans på konferanselokaler den siste uka. Det melder Aftenposten i dag.

David Irving hevder han alt i februar hadde bestilt møterom på Rica Victoria Hotel på Lillehammer. Men for kort tid siden ble bestillingen kansellert. Irving hevder hotellet skyldte på dobbeltbooking.

Vil saksøke hotellet- Jeg kommer til å saksøke dem for dette. Så snart jeg kommer til Oslo, vil jeg ta kontakt med advokater. Hvis de har dobbeltbooket, har de plikt til å finne et annet egnet lokale til meg. Det sier de at de ikke kan gjøre, sier Irving på telefon til Dagbladet.

Han forteller videre at han kommer til Oslo på mandag, men vil fortsatt ikke si når og hvor møtet på Lillehammer vil finne sted. På hjemmesiden hans står det at han skal snakke på Rica Victoria Hotel fredag 29. mai. På siden der han selger billetter til møtet, står det torsdag 28. klokka 19.00.

- Har du funnet et nytt lokale?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer