Du leser nå Dagbladet Pluss
MISLYKKET: «Det hjelper lite at imamer skriver brev til Baghdadi og sier at IS' behandling av kvinner, barn og minoriteter ikke er forenlig med islam, når de selv mislykkes i å gi svar på spørsmål som er aktuelle i vår tid», skriver blant annet Mah-Rukh Ali i sin nye bok som forsøker å gi oss et bilde av hva og hvem IS er. FOTO: NTB SCANPIX
MISLYKKET: «Det hjelper lite at imamer skriver brev til Baghdadi og sier at IS' behandling av kvinner, barn og minoriteter ikke er forenlig med islam, når de selv mislykkes i å gi svar på spørsmål som er aktuelle i vår tid», skriver blant annet Mah-Rukh Ali i sin nye bok som forsøker å gi oss et bilde av hva og hvem IS er. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

«IS er en stat opprettet av menn, for menn, for å tilfredsstille menn som er besatt av våpen, drap og tortur»

Hvor stor trussel er IS? Les utdrag fra Mah-Rukh Alis nye bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fra her vi står virker flyktningleiren enorm. De store, varme teltene ligger på rekke og rad. Kvinner gjør klar til frokost. Det bakes brød i en tradisjonell jordovn, som ligger flere meter under bakken. Brødet klistres på innsida av den underjordiske jordovnen, og deretter stekes det under lokk. Når brødet er ferdig, ramler det ned på en rist inni ovnen. Vi møter jenter som er på vei til skolen.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer