Isac Elliot gjemmer seg for fansen i Oslo

Det finske ungpikeidolet får ikke gå i fred.

I OSLO: Tretten år gamle Isac Elliot har for alvor inntatt det nordiske popmarkedet. Men at han er Nordens svar på Justin Bieber, er en sammenlikning han kunne vært foruten. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
I OSLO: Tretten år gamle Isac Elliot har for alvor inntatt det nordiske popmarkedet. Men at han er Nordens svar på Justin Bieber, er en sammenlikning han kunne vært foruten. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - I dag hadde vi tenkt å ta det litt rolig, vi har ikke sett Oslo skikkelig ennå. På sosiale medier tror fansen min at jeg fortsatt er i Gøteborg.

Han har allerede gjort seg godt bemerka på det nordiske musikkmarkedet, tretten år gamle Isac Elliot fra Grankulla i Finland.

Debutlåta «New Way Home» gikk som ei kule på norsk radio i fjor, og satte for alvor den finske popkometen på kartet.

Hysteri I helga opptrer han for et fullsatt Oslo Spektrum. Den voksende fanskaren, med foreløpig stor dominans fra unge jenter, ligger sjelden på latsida.

Kjærlighetserklæringer og gaver, hysteri og tårer. Man kan trygt si at Elliot lever alle ungpikeidolers største drøm.

Når Dagbladet møter ham i Oslo mandag ettermiddag, har han likevel tatt sine forholdsregler. I blant er det greit å være litt føre var. Så får det heller smelle i morgen, forklarer han.

- Forrige gang jeg var her, ble det litt kaos utenfor hotellet her. Masse fans hadde stilt seg opp, og jeg hadde egentlig lyst til å gi alle en klem. Men til slutt ble det litt trangt, og da dro sikkerhetsvaktene meg inn, ler den unge stjerna, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer