«Norges Tøffeste»:

Isak får hundrevis av frierbrev

«Norges Tøffeste» leverer knalltall for NRK. Deltaker Isak Dreyer (26) forteller til Dagbladet at flere seere de siste ukene har spurt om å få gifte seg med ham.

TV-FLØRT: Isak og Victoria flørter åpenlyst i «Norges Tøffeste», så vi måtte spørre om hva som er greia. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Deltakerne i årets utgave av «Norges Tøffeste» består blant annet av kampsportutøvere, profesjonelle trenere, crossfit-utøvere og dansere. Men så langt i konkurransen har samtlige av treningsmenneskene blitt utkonkurrert av lofotfiskeren Isak Dreyer (26).

Dagbladet har tatt en prat med nordlendingen, som for tida befinner seg langt ute på havet i Nordland i forbindelse med årets skreifiske. Han hadde ikke trent på lenge da innspillingen begynte.

- Hundrevis av frierbrev

Med favorittstempelet Dreyer har bygd opp i løpet av konkurransen, har oppmerksomheten og frierbrevene heller ikke latt vente på seg.

- Det er jo både artig og litt sørgelig, sier han kontant, og beskriver oppmerksomheten som «uvant».

- Særlig for en fyr som har tidligere har gått rundt og sagt at jeg er lege eller advokat for å klare å dra damer på byen, flirer han.

- En gang skrøt jeg også på meg at jeg var på jordomseiling og kom rett fra Nederland. Det funka faktisk.

Man skulle nok tro at et naturlig første steg for den som frir til fremmede ville være å be om en date, men Dreyer forteller at flere har rykket rett inn med frierier om ekteskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer