Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Skam» sesong 3

Isak og Even til topps i internasjonal avstemming

«Skam»-gutta er årets par, ifølge E! Onlines lesere.

POPULÆRT PAR: Romansen mellom «Skam»-karakterene Isak og Even var en av fjorårets store TV-snakkiser. Nå har seriens fans stemt fram gutta som årets par i internasjonal kåring. Foto: NRK
POPULÆRT PAR: Romansen mellom «Skam»-karakterene Isak og Even var en av fjorårets store TV-snakkiser. Nå har seriens fans stemt fram gutta som årets par i internasjonal kåring. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fjorårets store TV-snakkis holder fortsatt koken!

Romansen mellom «Skam»-karakterene Isak (Tarjei Sandvik Moe) og Even (Henrik Holm) klistret mange til skjermen i fjor høst og vinter, og entusiasmen rundt gutta er fortsatt stor.

Så stor at «Skam»-fansen har stemt fram Isak og Even som årets TV-par i E! Onlines årlige kåring.

Gutta danket ut «Shadowhunters»' Magnus og Alec i siste runde med 55 prosent av stemmene, etter å ha tatt seg videre fra forrige ukes avstemming.

E! Online beskriver Isak og Even som en «uventet kraftpakke», og spådde at de kunne stikke av med seieren etter å ha danket ut flere favoritter tidligere i konkurransen.

Romansen mellom Isak og Even utgjorde kjernen i tredje sesong av NRK-suksessen, som kom ut før jul.

Dagbladets TV-anmelder Christopher Pahle var full av lovord om sesongen, som han fulgte episode for episode i sine ukentlige recaps. Les dem her.

Til våren kommer fjerde sesong, men NRK er - som vanlig - svært hemmelighetsfulle rundt når de nye episodene slippes.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!