«Isak»

Av Magne Taraldsen.

||| PRESENTASJON

ISAK er en stripeserie om Isak og hans to gode barndomsvenner Dina og Tom. De er en trio som ikke helt har funnet sin gruppering i samfunnet, men som i hvert fall har hverandre — på godt og vondt. Her er liten presentasjon av de tre hovedfigurene:

Isak — halvnerd med varierende selvtillit og ustabile sosiale antenner. Han jobber i ordbokredaksjonen i et forlag og deler leilighet med Tom.
Dina — tøffing som syns det feminine er vanskelig. Hun har ikke bestemt seg for hva hun skal bli når hun blir stor. Er Toms søster.
Tom — en happy-go-lucky og grei fyr og lojal venn. Hans sløvhet kan iblant bli tolket som dumhet. Jobber i parkvesenet.

Presentasjon av serieskaperen

Jeg heter Magne Taraldsen og er en 32 år trønder bosatt i Oslo. Til daglig jobber jeg som TV-oversetter eller tekster for Broadcast Text Oslo. Jeg har lest tegneserier fra før jeg kunne lese, og de inspirerte meg også til å begynne å tegne, noe som har vært min hobby hele livet. Først da jeg ble voksen, begynte jeg å lage egne tegneserier. Og i dag blir alle mine serier tegnet digitalt.

Jeg har gjennom årene hatt mange inspirasjonskilder, og nå for tiden er Martin Kellerman, Lewis Trondheim og Kyle Baker mine store forbilder.