«Isak»

Av Magne Taraldsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| PRESENTASJONISAK er en stripeserie om Isak og hans to gode barndomsvenner Dina og Tom. De er en trio som ikke helt har funnet sin gruppering i samfunnet, men som i hvert fall har hverandre — på godt og vondt. Her er liten presentasjon av de tre hovedfigurene:

Isak — halvnerd med varierende selvtillit og ustabile sosiale antenner. Han jobber i ordbokredaksjonen i et forlag og deler leilighet med Tom.Dina — tøffing som syns det feminine er vanskelig. Hun har ikke bestemt seg for hva hun skal bli når hun blir stor. Er Toms søster.Tom — en happy-go-lucky og grei fyr og lojal venn. Hans sløvhet kan iblant bli tolket som dumhet. Jobber i parkvesenet.

Presentasjon av serieskaperen

Jeg heter Magne Taraldsen og er en 32 år trønder bosatt i Oslo. Til daglig jobber jeg som TV-oversetter eller tekster for Broadcast Text Oslo. Jeg har lest tegneserier fra før jeg kunne lese, og de inspirerte meg også til å begynne å tegne, noe som har vært min hobby hele livet. Først da jeg ble voksen, begynte jeg å lage egne tegneserier. Og i dag blir alle mine serier tegnet digitalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer