Iskald grøss

Noen av dere husker kanskje John Carpenter-filmen «The Thing» fra 1982, der en gruppe forskere i Antarktis ble angrepet av aliens, som attpåtil kunne imitere andre former for liv. Riktignok var det som skulle være norsk i filmen det reineste sludder og vås, men filmen var ellers bra, den. Det er heldigvis også spillversjonen (også her møter vi det norske i all sin prakt), som fortsetter der filmen sluttet.

Du er kaptein for et redningslag bestående av soldater, sanitetsfolk og teknikere, som har fått det misunnelsesverdige oppdraget å finne ut hvorfor all kommunikasjon med basen opphørte så brått. Funnet av bygninger i ruiner, urovekkende mange lemlestede menneskelik og attpåtil en ufo, innleder et korstog av frykt, blodsutgytelse, og blåfrosne fingre du- som spiller, altså- vil ha stor glede av å ta del i.

Som kaptein er det viktig å holde styr på dine menn, blir de for redde så flipper de- og når du etter hvert oppdager at det som ser ut som et menneske ikke alltid er det, er det altså duket for reinspikka paranoia i det iskalde helvetet. Vær så god, freak out