DEBATT

Islamiseringen lar vente på seg

Document.no er en kuriositet i sosiale mediers ytterste høyre.

Oslo  20140425.
Ahmed Akkari presenterer sin nye bok "Min Afsked med Islamismen" på Fritt Ord sin debatt der panelet bl.a består av Linda Alzaghari.
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
Oslo 20140425. Ahmed Akkari presenterer sin nye bok "Min Afsked med Islamismen" på Fritt Ord sin debatt der panelet bl.a består av Linda Alzaghari. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Jeg føler meg snytt for all islamiseringen som Document.no har lovet oss i årevis. Når skal vi få valuta for pengene?

Det innvandrer- og islamkritiske nettstedet Document.no er nå ute med sitt andre tidsskrift. Temaet for denne utgaven er grunnlovsjubileet og forsiden er prydet med en snodig karikatur som avslører at både sauebønder med svære neser, kamelryttere og gigantiske flaggermus har brutt seg inn i det norske hus på freidig vis.

Redaksjonen lover å tale der andre tier, for det står nemlig ikke så bra til i Norge. Samfunnet domineres av meningskontroll og intimidering. Det hele styres av «et norsk brorskap», som på mystisk vis sørger for at det ikke stilles «fundamentale spørsmål», i frykt for sosial uro. Document.no derimot, med sine sindige og nyanserte bidrag til det offentlige ordskiftet, styrker ifølge dem selv demokratiet.

Det er fristende å ikke ta Document.no på alvor. Premissene som legges er konspiratoriske og preget av offermentalitet. Det er oss mot verden. Ingen har noensinne prøvd å hindre Document.no fra å ytre seg. De har alle muligheter til å bli både sett og hørt. De er heller ikke de eneste som er bekymret for velferdsstaten, globalisering og islamisme, men det har gått både vinter og vår, og det er fortsatt ingen antydning til at sharialover brer om seg i det norske samfunnet. Det vil heller aldri skje.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer