«Norges tøffeste»-Isak:

Isolerte seg i to år

Gjennom to vintre bodde Isak Dreyer (26) nærmest isolert på ei hytte i Nordland. - Man må sjøl klare å bryte ut av dårlige mønster, sier han.

POPULÆR: Fanskaren til Isak Dreyer har vokst seg stor etter at han vant «Norges tøffeste». Nå utelukker ikke fiskeren at det blir mer TV. Video: Rød Løper / NRK TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det kom neppe som noe sjokk på de fleste seere da Isak Dreyer ble kåret til vinneren av den tredje sesongen av «Norges tøffeste» på søndag.

Etter seieren i programmet har tilbudene stått i kø for nordlendingen, som denne fredagen gjester «Lindmo» på NRK1.

- Det har kommet mye, og noe er booka, men mye har jeg også sagt nei til, eller ikke svart på. Det har vært mye mer enn hva er jeg er vant med, forteller Dreyer til Dagbladet.

Måtte krabbe 2,5 mil

De som har fulgt konkurransen på NRK har kanskje fått med seg at den unge fiskeren har slitt med smerter under føttene, uten at det klarte å sette en stopper for dominansen hans. Smertene ble påført kort tid før deltakelsen i programmet, og stammer fra en tur til Saltfjellet i fjor. Etter å ha stått i et iskaldt vann og fiska, fikk han så vondt i fotsålene at han ikke klarte å stå oppreist. Han befant seg da to og en halv mil fra både bil og mobildekning. Han hadde to valg, påkalle hjelp, eller komme seg derfra for egen maskin.

- Det var jo ingen som visste at jeg var der. Jeg hadde så vondt under føttene at jeg ikke klarte å gå rett og slett. Det var heller ingen dekning der, så jeg hadde ikke så mye annet valg enn å krype på knærne ned til bilen, sier han, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer