Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Izzy spilte med Guns N\' Roses

Kaotisk Guns N` Roses-konsert. Se videoen!

Se videoen

(Dagbladet.no:) Guns N`Roses kommer til Norge 28. juni, men du kan allerede få en smakebit på bandets turne.

Et to minutters videoklipp av bandets opptreden på «Download»-festivalen i England på søndag er nå tilgjengelig på YouTube.

Guns N`Roses annonserte før turneen at tidligere gitarist Izzy Stradlin skulle spille sammen med gamlebandet. Izzy var atter på scenen med bandet under sangene «Patience», «Night Train» og «I Used To Love Her», skriver Blabbermouth.

10 år siden sist

Dette var andre gangen Stradlin var tilbake med bandet på over ti år. Han forlot GN`R for 15 år siden i 1991. Han hadde en opptreden med dem i New York forrige måned.

Både under konsertene i New York, og flere av festivalopptredene på Guns N`Roses sin pågående europatur, spilte Sebastian Bach, tidligere Skid Row-frontfigur, sammen med bandet under «My Michelle».

Gikk av scenen

GIKK AV SCENEN: Under Guns n`Roses opptreden i England på søndag var det en dramatisk Axl Rose som flere ganger måtte ta en pause fra scenen, mens publikum fikk klare seg med låter uten vokal. Foto: REUTERS
GIKK AV SCENEN: Under Guns n`Roses opptreden i England på søndag var det en dramatisk Axl Rose som flere ganger måtte ta en pause fra scenen, mens publikum fikk klare seg med låter uten vokal. Foto: REUTERS Vis mer

Guns N`Roses ankom scenen en halv time for tidlig, men Axl Rose tok inn spilletiden ved å gå av scenen en rekke ganger på dramatisk vis.

Etter å ha sklidd under låten «Sweet Child O\'Mine», annonserte Rose at bandet hadde tekniske vanskeligheter, og gikk av scenen i fem minutter mens gitaristen spilte en instrumental versjon av «Don\'t Cry».

Rockesangeren hadde da allerede forlatt showet en gang før, mens publikum måtte nøye seg med en instrumental versjon av Christina Aguileras hit «Beautiful».

Tredje gangen ble det bare med trusselen. Etter låten «Better» truet Rose å forlate scenen hvis publikum fortsatte å kaste flasker.

Se videoen

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media