«Friends»

Ja, alt håp er ute

Vil «Venner for livet» returnere? Nok en gang er beskjeden krystallklar: Bare glem det!

90-TALLET: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer utgjorde suksessen «Venner for livet». Foto: NTB
90-TALLET: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer utgjorde suksessen «Venner for livet». Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten, nærmere bestemt 22. september, er den folkekjære tv-serien «Friends», eller «Venner for livet» på norsk, 25 år.

For mange er «Venner for livet» (1994-2004) som en god flaske vin, den blir bedre med tida og er verdt å betale ekstra for. For Netflix smaker vintageserien så godt at de punget ut 900 millioner kroner for visningsrettigheter gjennom 2019, rapporterte The Wall Street Journal.

Grunnen er enkel:

Monica, Chandler, Ross, Rachel, Joey og Phoebe trekker fortsatt enorme seerskarer og er Netflix' nest mest sette serie, ifølge Vox bare slått av amerikanske «The Office».

- Blir ikke like bra

Markedet for mer «Venner for livet» eksisterer i aller høyeste grad, men er du en av dem som håper at skuespillersekstetten Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer returnerer som gode bøsser på skjermen, eller at «Venner for livet» relanseres som konsept i en eller annen mutert form, skuffes du nok en gang.

- Vi kommer ikke til å gjøre et reunionshow, og vi kommer ikke til å gjøre en relansering, sa serieskaper Marta Kauffman på jubileumskonferansen for «Venner for livet» under tv-festivalen Tribeca nylig, ifølge Deadline.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer