GARANTERER FESTIVAL: Det blir festival, øl og internasjonale artister på Tromøya utenfor Arendal også til sommeren. Det er ukjent om de nye britiske eierne kan garantere at FestivalMannen kommer.
GARANTERER FESTIVAL: Det blir festival, øl og internasjonale artister på Tromøya utenfor Arendal også til sommeren. Det er ukjent om de nye britiske eierne kan garantere at FestivalMannen kommer.Vis mer

Ja, det blir Hove-festival i år også

Nye britiske eiere garanterer.


Den britiske festivaleieren Melvin Benn kommer med en forsinket julegave til Hove-fansen: Det blir festival på Hove i Arendal også til sommeren.

Se pressemelding og intervju med Benn på Hovefestivalens nettsted.

Hovefestivalen ble arrangert for første gang i 2007. Allerede fra første stund trakk festivalen mange besøkende. Men økonomien sto ikke i stil til drømmen. Lille julaften i fjor ble Hovefestivalen slått konkurs.

Men det blir festival til sommeren likevel. Torsdag ettermiddag signerte den britiske festivallederen Melvin Benn en kontrakt for leie av Hove-området i Arendal.

Brenn sier til NRK at de britiske festivalarrangørene vil komme til Hove og arrangere festival til sommeren, og at de satser på å skape festivalstemning i lang tid framover.

Det er ennå ikke sikkert hva navnet på den nye festivalen blir. De som har kjøpt billett til sommerens Hovefestival, kan få pengene igjen, dersom de da ikke vil på den nye i stedet. (NTB)