- Ja, herregud. Vi er i en drømmesituasjon

19-åringene i Mhoo fikk terningkast seks av Dagbladet. Nå lager de album med storselskap.

RAKETTFART: Mhoo begynte å spille sammen våren 2009, og slo gjennom på Bylarm i fjor vinter. Nå har de nettopp spilt inn plate i det anerkjente Svenska Grammofon Studio i Gøteborg. Foto: Mhoo
RAKETTFART: Mhoo begynte å spille sammen våren 2009, og slo gjennom på Bylarm i fjor vinter. Nå har de nettopp spilt inn plate i det anerkjente Svenska Grammofon Studio i Gøteborg. Foto: Mhoo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det var litt uvirkelig. Jeg husker vi sto bak scenen, gira oss opp og bestemte oss for å vise alt vi kunne.

Ingvild Flatøy i Mhoo mimrer tilbake til konserten i Folkets hus under musikkbransjefestivalen Bylarm i februar i fjor. Som forhåndshypet, men ellers helt ukjent countrykvartett med fri fra skolen i Tønsberg, blåste de publikum av banen. Undertegnede var på plass i salen, og kan skrive under på at det var en publikumsreaksjon helt utenom det vanlige.

Dagbladets anmelder Sven Ove Bakke var også til stede i salen, og ga terningkast seks på strak arm.

- Oppe fra scenen så vi at folk kosa seg, også. Det hevet opplevelsen ganske mange hakk. Det er nok en av de opplevelsene vi kommer til å huske for alltid, sier Flatøy.

Cash, Calexico, Chao Men om den konserten var et viktig trappetrinn, er det de har gått løs på nå kanskje enda viktigere. De er nettopp ferdig med et innspillingsopphold i studioet til anerkjente Svenska Grammofon Studio, drevet av Kalle Gustavson fra Soundtrack of our Lives.

Plateselskap er storselskapet Sony, som bandet kom til enighet med etter nesten et år med vurderinger og møtevirksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer