- Ja, jeg er en klyse

Robinson-feberen har rast på nettet etter premieren søndag, og konklusjonen er klar: «Klysa Christer må hjem». - Jeg skjønner godt reaksjonene, og jeg må innrømme at jeg er ganske klysete, sier hovedpersonen selv.

Dagbladets nettavis ble i hele går dynget ned med e-poster som ønsket drøbaksgutten Christer Falck dit pepper'n gror. «Velg ham vekk før jeg spyr», «Han gjør meg kvalm, den fødte mobber», «En skikkelig jævel», «Må være noe galt i skallen på den idioten - send ham i land» er noen smakebiter på de sterkt engasjerte reaksjonene som strømmet inn.

Hørt det før

Men Klyse-Christer virker selv lite påvirket av omstendighetene der vi møter ham på jobb i hans egen platebutikk på Aker Brygge.

- Jeg skjønner godt reaksjonene. Hadde jeg sett en sånn fyr på tv, hadde jeg nok reagert selv, innrømmer Christer.

- Så du driver bare med skuespill, altså?

- Å, nei. Jeg er sånn. Jeg er en skikkelig klyse. Men derfor er det jo heller ikke noe sjokk når reaksjonene er som de er. Jeg har liksom hørt det før.

- Går det inn på deg?

- Nei. Det er jo bare å forvente når man oppfører seg sånn. Jeg hadde ventet mye større reaksjoner, egentlig. Det verste som skjedde var at en fyr ringte og skjelte meg ut i natt, sier hele Norges nye riksklyse. «Velg ham vekk før jeg spyr»«Han gjør meg kvalm, den fødte mobber»«En skikkelig jævel»

Jazzidealist

Til daglig driver Christer Falck de to plateselskapene C & C records og Ironic records i tillegg til platebutikken Benni's på Aker Brygge. Og vi sporer en aldri så liten idealist langt inne i Norges for tida mest utskjelte mann. Musikken er nemlig hans svake punkt.

- Hipphopp, støy og jazz er det jeg satser mest på med plateselskapene, men det er ikke mye penger å hente der. Rimelig sære greier egentlig. Det er bare fordi jeg brenner for denne musikken. Inntekten fra platebutikken finansierer driften av plateselskapene, forteller Falck, som etter hvert innrømmer at han kanskje ikke alltid er fullt så ille som Robinson-programmet kunne gi inntrykk av.

- Så rå som jeg var i Robinson-programmet nytter det nok ikke å være i det virkelige liv.

Verre i vente

Til tross for den usympatiske framstillingen syns Christer han slapp billig fra det denne gangen.

- De utelot scenene der jeg oppførte meg verst. For eksempel da jeg rappet en hermetikkboks fra matrasjonene, spiste halve innholdet, la boksen under hodeputa til Gunnar, og sa til de andre at jeg hadde hørt slafselyder fra Gunnar om natta, sier Christer med et fårete smil.

- Men neste episode, da er jeg klysete, da. Dette her var bare blåbær. Skikkelig drittoppførsel, men det må rett og slett til av og til, mener Christer (29) fra Drøbak, som slettes ikke vil gi noen hint om hvor langt klysestrategien brakte ham i «Robinsonekspedisjonen».

KLISTER-CHRISTER: - Dette var bare blåbær, sier Christer.
Sagt om Christer :på nettet etter første episode av Robinson- ekspedisjonen på TV3