- Ja, jeg er gravid

Celine Dion er gravid. Og denne gangen er det sant ...

Siden Celine Dion (32) trakke seg tilbake for å ta en tre års pause fra artistlivet, har det gått rykter om at hun er i lykkelige omstendigheter. Hver gang har sangerinnen rykket ut og benektet påstandene, tidligere i år saksøkte hun The National Enquirer for å ha skrevet at hun ventet tvillinger. Nå forteller hun selv om sin lykke, og det like etter at hun selv fikk den gledelige nyheten.

- Det er ikke mulig å skjule lykke. Vi kan ikke holde noe så stort, så vidunderlig, for oss selv. Denne gangen er det sant, jeg er gravid, sa Dion i går ifølge Reuters.

- Vi fant det ut i går ettermiddag, og drømmen som har stått vårt hjerte nærmest er gått i oppfyllelse. Vi er komplett, totalt lykkelige. Og vi takker Gud for den store gleden vi har fått.

Dion gikk gjennom to små operasjoner og fikk behandling på en fruktbarhetsklinikk for å bli gravid.

Hennes mann og manager Rene Angelil har nylig vært behandlet for hudkreft, og paret var lenge redde for at de ikke skulle klare å få barn sammen. De siste medisinske undersøkelsene skal vise at han er på bedringens vei.

- Og i dag banker og lever livet han kjempet for å redde, inne i meg. Dette er min kjærlighet. Dette beviser at du må tro på lykken, dette er bevis på at kjærligheten eksisterer så lenge du tror på den, skriver Dion selv i en pressemelding.

(Dagbladet.no)

<B>OVERLYKKELIGE: Sangdiva Celin Dion og hennes mann/manager Rene Angelil skal bli foreldre.