Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Ja, jeg slutter

Er Frank Ocean ferdig som artist?

Slutt?: Frank Ocean skriver på bloggen sin at han slutter, men ikke hva han slutter med. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
Slutt?: Frank Ocean skriver på bloggen sin at han slutter, men ikke hva han slutter med. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

R&b-artisten Frank Ocean postet i natt en melding på det sosiale mediet Tumblr, som bekymrer fansen.

«Ja, jeg slutter», er meldingens eneste innhold, og sosiale medier flommer nå over av spekulasjoner på hva han legger i meldingen, og om artisten faktisk har tenkt til å gi seg med musikken.

Han har ikke kommet med andre meddelelser, etter den kryptiske meldingen.

Frank Ocaen ga ut miksteipen «Nostalgia, Ultra» i 2011, som blant andre Dagbladet kåret til årets beste album. I år kom oppfølgeren «Channel Orange», også det ble svært godt mottatt og fikk terningkast seks i Dagbladet.

Ocean er en del av rap-kollektivet OFWGKTA (Odd Future Wolf Gang Kill Them All), og regnes blant verdens mest innflytelsesrike r&b-artister.

Han har tidligere benyttet seg av sosiale medier til å annonsere nyheter, som da han like i forkant av «Chanel Orange»-utgivelsen sto frem som bifil på sin egen blogg.

I sommer besøkte Ocean Norge og Øya-festivalen, men avbrøt konserten etter kun fire låter. Årsaken var angivelig at Ocean var syk, og en teori, som riktignok ble avkreftet, var at Ocean led av tarmslyng etter å spist potetball på Kaffistova.