Ja takk, begge deler

Hungrer du etter varme opplevelser som renner over av kunnskap og fantasi? Besøk den nordiske konferansen om barne- og ungdomslitteratur.

Konferansen er den femte i sitt slag som arrangeres i Stavanger. Konferansen ønsker å sette fokus på nordisk samtidslitteratur for barn og unge, og å spre kunnskap om metoder for å øke leseevnen og leselysten hos barn og unge. Selv om konferansen i stor grad appellerer til lærere, bibliotekarer og andre som jobber med barn og ungdom, så er programmet fullspekket av verksteder og rene kosestunder. Både illustrasjon og tekst blir satt i høysetet, derav tittelen. Arrangører er blant andre Rogaland fylkeskommune, Norsk Kulturråd, Statens bibliotektilsyn og Ord & Bilde.

Blant forfatterne og illustratørene som kommer er Gro Dahle, Louis Jensen, Marianne Viermyr, Erna Osland, Tania Kjeldset, Monica Zak, Janne Lundström, Ragnar Hovland, Annika Thor, Iben Sandemose, Hilde Hagerup, Jon Ewo, Ulf Nilsson, Cecilie Eken, Torill Eide, Per Olav Kaldestad, Per Nilsson, Mats Berggren, Cannie Möller og Tormod Haugen.

Det blir også utflukter, hårshow, utstillinger og fortellerverksted. For nærmere informasjon om programmet kan du se på konferansens hjemmeside.