Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ja, vi elsker Bridget!

Det florerte av kvinnelige kjendiser ved Saga kino i Oslo i går. Alle var der for å se hvordan det går med kjærlighetslivet og kaloriinntaket til Bridget Jones.

- Bridget Jones er verdens beste romantiske komedie, den har alt. Jeg er fan som faen! Det er klart jeg ser fram til den nye filmen, så nå skal jeg inn og heie på Renée Zellweger. Hun spiller fantastisk, sier skuespiller Pia Tjelta til Dagbladet før premieren. Etterpå var hun fortsatt fan etter å ha sett «Bridget Jones på randen» på Saga kino i Oslo:

- Renée spiller fortsatt utrolig bra, og det er en god film. Men karakteren hennes er dratt litt mer ut nå og er vel klønete enkelte ganger, mener Tjelta.

Ikke Norges Bridget

Hun var ikke den eneste som gledet seg til filmen, og som var kledd for den påfølgende jentefesten arrangert av United International Pictures i går kveld.

En av de første kjendisene som dukket opp var Anne-Kat. Hærland. Overfor TV 2 måtte hun bestemt avkrefte at hun er Norges svar på den kaloritellende og singel Bridget.

- Jeg er blond, noen og tretti og singel. Men jeg er ikke Norges Bridget Jones av den grunn, sier hun. Komikeren og programlederen har likevel ingen problemer med å innrømme at hun er litt fan av den smått nevrotiske Jones.

- Jeg er invitert til premieren og har veldig lyst til å se filmen. Jeg likte godt den forrige så jeg gleder meg til det. Jeg regner med at jeg tar en tur på festen etterpå også, sier hun til Dagbladet.

Typisk jentefilm

TV 2-kollegaene Signe Tynning og Eli Strand hadde store forventninger til filmen.

- Det er absolutt en av favorittene mine. Det er en typisk jentefilm, så det er hyggelig å bli invitert, sier Tynning.

- Gleder med veldig til dette. Bridget ser ut som oss og oppfører seg som oss. Jeg kjenner meg godt igjen i både styrker og svakheter til dama, mest svakhetene, flirer Strand. Dorthe Skappel stjal for en gangs skyld ikke showet med en av sine mange festkjoler da hun ankom den røde løperen.

- Det blir bare film på meg, er ikke kledd for fest i kveld. Men premieren gleder jeg meg veldig til, den forrige filmen var helt strålende, sier Skappel til Dagbladet. Etter premieren bar det til utestedet Centraal for ubegrensede mengder kaloriinntak og alkoholenheter. Utpå kvelden dukket det faktisk opp noen mannfolk også.

NY FILM: Renee Zellweger som Bridget Jones.
INGEN BRIDGET: Anne-Kat. Hærland var feststemt og klar for filmpremiere i går, men hevder hardnakket at hun langt fra er noen norsk variant av den populære karakteren.
STOR-FAN: Pia Tjelta mener Bridget Jones er blitt enda mer klønete i «Bridget Jones på randen», men var godt fornøyd med premieren.
FILMKLAR: Dorthe Skappel stilte nok en gang på den røde løperen da hun ankom Saga kino for å se Bridget Jones-oppfølgeren.
LO GODT: Venke Knutson lo så hun grein flere ganger under filmpremieren. Her er hun på vei inn til jentefest på utestedet Centraal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media