-Ja, vi er forlovet

Jennifer Lopez bekrefter at hun er forlovet med Ben Affleck.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): - Ja, vi har forlovet oss, og det skjedde på en tradisjonell og vakker måte, sier Jennifer Lopez i et eksklusivt intervju med tv-kanalen ABC. Dermed fikk hun punktert spekulasjonene rundt stjerneparets forhold.

Lopez vil derimot ikke love at det blir noe snarlig giftermål, selv om de to har besøkt flere kirker sammen. Først må alle papirene være ordnet i forhold til eksmannen Chris Judd. De to er offisielt fortsatt gift til midten av januar.

Ulike

- Jeg vet mange oppfatter meg og Ben som svært ulike, men sannheten er at vi har mye til felles. Vi har ganske lik oppvekst, familie og bakgrunn, sier Lopez, som beskriver sin forlovede som en smart, kjærlighetsfull og sjarmerende mann.

- Jeg ser opp til ham. Han har lært meg mye, sier Lopez, som ikke legger skjul på at hun var spent på hvordan hennes mor ville ta imot ham. Hun har aldri hatt stor sans for datterens ulike menn, avslører Lopez, men Ben Affleck derimot - han gikk rett hjem.

Travelt

De kan neppe se så mye til hverandre i tida framover. Begge to har sine karrierer, og planene det nærmeste året er lagt.

- Det viktigste er at vi elsker hverandre og støtter hverandre, sier Lopez.

STJERNEPAR: Jennifer Lopez og Ben Affleck er forlovet, men de to har foreløpig ingen gifteplaner. - Jeg ser opp til ham. Han har lært meg mye, sier Lopez.
FORLOVET: Ben Affleck.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer