På frierfot Elise Fremstad (21), Vivian Fiskaa (26) og Camilla Bakken er tre av ti frierfrøkner som har siktet seg inn på samme bonde i årets "Jakten på kjærligheten". Søndag fikk de alle et kort møte med ham, det ga mersmak.  Foto: Nils J. Maudal / Dagbladet
På frierfot Elise Fremstad (21), Vivian Fiskaa (26) og Camilla Bakken er tre av ti frierfrøkner som har siktet seg inn på samme bonde i årets "Jakten på kjærligheten". Søndag fikk de alle et kort møte med ham, det ga mersmak. Foto: Nils J. Maudal / DagbladetVis mer

Ja, vi kan bli forelsket

Frierjentene til en av årets bønder i "Jakten på kjærligheten" har allerede fått sommerfugler i magen.

(Dagbladet:) - Han smiler med hele seg. En ordentlig sjarmerende godgutt. Han er faktisk enda bedre i virkeligheten enn på TV.

Det sier en henført Camilla Bakken (23) fra Fredrikstad.

Hun er en av tilsammen førti friere som har tilbragt de siste dagene på Norefjell. Fire bønder er valgt ut til høstens "Jakten på kjærligheten" på TV 2. Nå har alle fire møtt ti friere hver som de har valgt ut fra brev.

Sjarmerte i senk Camilla, Elise Fremstad (21) og Vivian Fiskaa (26) er tre av ti som har skrevet brev til samme bonde. Nå har de fått møte ham. Sjøl om det kun var korte speeddate-møter, er dommen klar fra samtlige:
- Ja, vi kan bli forelsket i ham!
- Han er et skikkelig sjarmtroll. Han får meg til å smile, er bifall fra sunnmøringen Vivian, og også Elise fra Løten kan fortelle at hun har falt for sjarm og glimt i øyet.

- Han er så lett å snakke med, sier Elise.

Ingen av dem kommer fra gard, men skitt under neglene, det er de ikke redde for å få.

Dramaqueens? De tre er alle spent på om de vil være blant de fem frierne bonden velger å bli bedre kjent med og be med seg videre i programmet.

- Vanker det drama dersom dere blir med for å konkurrere om drømmeprinsen, damer?

- Nei, jeg tror det er viktig at jentene holder en grei tone seg imellom. Men konkurransen er tøff her, så mange flotte jenter som han har valgt, sier Camilla.
- Vi kan ikke spille roller. Man må være seg sjøl. Han skal jo ta valgene her, mener Vivian.

Fire bønder videre Seks bønder ble presentert i det første programmet av årets "Jakten på kjærligheten". De fire som fikk flest frierbrev, er gått videre. Hvem det ble, er foreløpig hemmelig. De seks er søstrene Wenche og Bente Fremo fra mellom Buvik og Melhus, Trondheim, Per Ove Løvik fra Surnadal, Roar Husetuft fra Førde, Svein Bøylestad fra Froland i Aust-Agder og Linda Bjørnes fra Røra i Inderøy kommune.