Jack dømt til å betale prostituert

LONDON (Dagbladet): Jack Nicholson, en av kveldens store Oscar-favoritter, skal ha betalt to millioner kroner til en prostituert etter at han hadde banket henne opp under en vill fest i filmstjernens villa.

Catherine Sheean og en annen prostituert var i 1996 på fest hjemme hos Jack Nicholson. Filmstjernen skal, ifølge avisa The Mirror, ha avtalt å betale 8000 kroner for sex.

Men etter at natta var over nektet en sint Nicholson å betale for tjenestene.

- Jeg har aldri betalt for sex, og kan få den kvinnen jeg ønsker, skal han ha ropt.
Sheean fortalte dette i en lokal rett. Hun fortalte videre at Nicholson angrep henne, slo hodet hennes i gulvet, løftet henne i været og kastet henne til slutt ut av huset.

Nicholsons advokater forhandlet i ett år med Sheean før saken likevel gikk til retten. Her endte saken i et forlik, og Jack Nicholson skal betale den prostituerte et større pengebeløp hver eneste måned i to år.

Også tidligere har han vært i liknende trøbbel. Han måtte betale en mann en million kroner etter at han hadde angrepet bilen hans med en golfkølle.
Jack Nicholson er kjent som Hollywoods villmann. Han har tidligere innrømmet å ha brukt kokain og hasj. Han har også fortalt om de villeste scener i hans store seng i Hollywood.

Forliket mellom Sheean og Jack Nicholson er hemmelig. Derfor vil ikke advokat Paul Kiesel, som representerte Sheean, kommentere innholdet i avtalen.