Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jack Johnson & Friends

Trivelig samling nyskrevne sanger for barn.

CD: Denne plata inneholder allsang og voggesanger fra barnefilmen «Curious George», av coveret å dømme om en apekatt som ferdes blant mennesker. Jack Johnson har skrevet drøyt halvparten av sangene, som med alle sine lavmælte visesang-kvaliteter både er sjarmerende og intelligente. Stilen varierer fra blues light til fortellende viser i Randy Newman-stil. Johnson komper det meste på gitar, og det er like før du hører knitring fra peisen i bakgrunnen. Plata er intim og vennlig, med sanger om jorda som snurrer og tida som går, om vennskap og villighet til å dele med andre, om å bruke byen som gymsal og om alle de merkelig spørsmålene som dukker opp i små og store hoder. Folk som G. Love, Ben Harper og Matt Costa deltar på denne forsiktige og poetiske plata, som viser at resultatet blir best når man tar sjangeren barnesang på ramme alvor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling