Jackass-dramatikk for Turboneger

Innspillingen av videoen til Turboneger-låten «Sell Your Body (To the Night)» i en av de verste bydelene i Los Angeles, ble dramatisk for både bandet og Jackass-gjengen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): Gjengen fra MTV-serien «Jackass» og filmen «Jackass - The Movie» løp til nødutgangene da grizzlybjørnen som medvirket i Turbonegers nye video fikk panikk i en tunnel i Los Angeles\' urbane jungel. Grizzlyen ble roet ned av Hans Erik Dyvik Husby - bedre kjent som Turbo-vokalist Hank Von Helvete eller Hertis.

Var advart

Bjørnepassere hadde på forhånd advart om at grizzlyen ikke var i form da Hollywood-regissøren Spike Jonze, som blant annet står bak filmene «Being John Malkovich» og norgesaktuelle «Adaptation», begynte innspillingen.

Dersom grizzlyen begynte å oppføre seg truende, var beskjeden klar: - Alle må stå stille!

Men det var det bare Turboneger-karene som gjorde da grizzlyen fikk panikk i tunnelen. Hank Von Helvete hadde bjørnen i bånd, og fikk den krevende oppgaven med å roe ned det flere hundre kilo tunge dyret.

- Vi lurte på om vi ikke hadde fått med oss poenget da Jackass-gutta la på sprang - og vi sto igjen. Da fikk vi dårlige vibber, innrømmer bandet, som nå har avsluttet sin USA-turné med Queens Of The Stone Age.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer