Jackie vil bli som DeNiro

Actionstjerna Jackie Chan vil bli en ekte skuespiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Jeg vil forandre meg. Jeg vil bli som Robert DeNiro. Jeg vil bli som Dustin Hoffman, sier Jackie Chan til nyhetsbyrået Associated Press.

Nytt image

«Vil bli»-salvene kommer fordi den fotrappe og stuntsikre kampsport-skuespilleren ønsker å bli det han kaller en «ekte skuespiller». Det betyr mindre slag, bank og spark, og mer følelser og dialog.

- Jeg vil forandre imaget mitt. Jeg vil ble i en skuespiller som kan slåss, ikke en actionstjerne, sier Chan til nyhetsbyrået.

Andre boller

Chan er blitt femti år og mener han snart er for gammel til å slåss på film hele tida. Og det begynner å bli noen scener i løpet av karrieren. Chan overtok langt på vei kamsport-tronen etter at legenden Bruce Lee døde. Chans triks har alltid vært å kombinere humor med spektakulær action, en slags kung fu-versjon av stumfilmstjernen Buster Keaton.

De siste åra har han også gjort stor suksess i USA med filmer som «Rush Hour» og «Shanghai Noon». Men i framtida blir det andre boller.

- Selv om jeg er god, hvor lenge kan jeg slåss. Se på Robert DeNiro. Se på Clint Eastwood. De spiller fremdeles inn filmer, sier Chan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer