Jacko for retten

Fredag stilles popstjernen for retten. Fans fra hele verden er på vei.

Hundrevis av fans har planer om å markere sin sympati med Michael Jackson når han skal i retten fredag. Ifølge Ananova har fanklubber fra hele verden leid busser for å komme seg til rettssaken som i Santa Maria, Califonia.

Popstjernen er siktet for sju tilfeller av uanstendig omgang med barn under 14 år, samt to tilfeller av å ha skjenket alkohol til mindreårige.

Jermaine Jackson uttalte nylig på en pressekonferanse at han er overveldet etter at så mange fans har vist sin støtte til broren.

- Han er uskyldig. Han er er 1000 prosent uskyldig, la han til.

Da nyheten kom om at det ventes en hærskare av Jacko-fans fredag, anså Jermaine det som en støtteerklæring til hans bror, og til det han kalte brorens kjærlighetsbudskap.

Møte om økonomien

Mandag møtte over tjue av Jacksons advokater, revisorer og managere på Beverly Hills Hotel for å diskutere Jacksons økonomiske forhold.

- Møtet ble avholdt for å rydde rykter av veien, og for å forklare hvordan Michael skal håndtere økonomien videre, sa familievennen Brian Oxham.

19. november i fjor ble Jackson pågrepet av politiet. Han gikk fri etter å ha betalt en kausjon på 20 millioner, i påvente av rettshøringen kommende fredag.

<B>MICHAEL JACKSON:</B> For retten førstkommende fredag.