Jacko trygler Kidman om date

Men Kidman klarer ikke la være å tenke på hvor 'latterlig' han ser ut.

(Dagbladet.no): Michael Jackson vil date Nicole Kidman, og har spurt henne om hun vil være daten hans under MTV Music Awards.

- Det kom en telefon fra hans folk, som spurte mine om han kunne få ta meg med til 'the Awards', bekrefter Kidman i et intervju i en australsk radiokanal, ifølge den britiske tabloiden The Mirror.

Jackson skal ha fått øynene opp for den australske skjønnheten da han så henne mot eks-mann Tom Cruise i Stanley Kubricks «Eyes Wide Shut».

Men selv om Kidman er singel etter at forholdet til rockemusikeren Lenny Krawitz tok slutt tidligere i år, frister ikke tilbudet:

- Kall meg gæren, men det fristet bare ikke å takke ja, sier Kidman - og forteller hun ikke klarer å tenke på noe annet enn hvor 'latterlig' Jackson ser ut på de 'latterlige' bildene fra Disneyland.

En kilde som påstås å stå Kidman nær, sier at skuespillerinnen ble sjokkert over pop-stjernens interesse.

- Han er ikke hennes type. Hun er strålende, og la oss være ærlige, etter hans mange ansiktsoperasjoner, er han ikke akkurat en smukkas, sier vedkommende til avisa.

'EYES WIDE SHUT': Nicole Kidman (37) er ikke kjent for å ha hatt det heteste kjærlighetslivet etter at det 11 år lange ekteskap med Tom Cruise tok slutt i 2001. Om tilbudet til Jackson sier hun: - Jeg avslo, men hei, siden kjærlighetslivet mitt er som det er, tok jeg det som et kompliment, sier hun.
HENFØRT: Michael Jackson har kastet sine øyne på Nicole Kidman.