Jacko trygler Kidman om date

Men Kidman klarer ikke la være å tenke på hvor 'latterlig' han ser ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Michael Jackson vil date Nicole Kidman, og har spurt henne om hun vil være daten hans under MTV Music Awards.

- Det kom en telefon fra hans folk, som spurte mine om han kunne få ta meg med til 'the Awards', bekrefter Kidman i et intervju i en australsk radiokanal, ifølge den britiske tabloiden The Mirror.

Jackson skal ha fått øynene opp for den australske skjønnheten da han så henne mot eks-mann Tom Cruise i Stanley Kubricks «Eyes Wide Shut».

Men selv om Kidman er singel etter at forholdet til rockemusikeren Lenny Krawitz tok slutt tidligere i år, frister ikke tilbudet:

- Kall meg gæren, men det fristet bare ikke å takke ja, sier Kidman - og forteller hun ikke klarer å tenke på noe annet enn hvor 'latterlig' Jackson ser ut på de 'latterlige' bildene fra Disneyland.

En kilde som påstås å stå Kidman nær, sier at skuespillerinnen ble sjokkert over pop-stjernens interesse.

- Han er ikke hennes type. Hun er strålende, og la oss være ærlige, etter hans mange ansiktsoperasjoner, er han ikke akkurat en smukkas, sier vedkommende til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer