Jackson beklager

Babystuntet til Michael Jackson vakte sterke reaksjoner i går kveld. Nå beklager han at han holdt sitt yngste barn dinglende over balkongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det antas at Michael Jackson er i Berlin akkurat nå for å ta i mot den såkalte Bambi-prisen, som hedrer hans innsats nettopp med barn.

Hang over rekkverket

I går kveld viste han seg for fansen fra sin hotellbalkong i den tyske byen. Jackson gikk lenger enn å vise det sedvanlige V-tegnet. Massene fikk også se hans to barn i skumle posisjoner.

Superstjernen holdt minstemann over balkonggelenderet i femte etasje. Med en klut over hodet for å skjule ansiktet hang Prince Michael II og dinglet i bare sparkebuksa. På føttene hadde han ingenting. Jackson holdt bare en arm rundt midjen hans og holdt han ut i lufta på Adlon Hotel.

TV-kameraer og fotografer var til stede, og snart så hele verden babystuntet. Jackson var toppnyheten på en rekke tyske TV-kanaler i går kveld.

De omkring 200 oppmøtte utenfor hotellet var sjokkert, og hele tiden redd for at sønnen skulle falle ned på bakken 20 meter under. Jackson viste også fram en fire-fem-åring, som antas å være hans andre sønn.

En talskvinne fra det tyske forlaget Burda som deler ut Bambiprisen, bekreftet at Jackson kom til Berlin med sine tre barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer