Jackson beklager

Babystuntet til Michael Jackson vakte sterke reaksjoner i går kveld. Nå beklager han at han holdt sitt yngste barn dinglende over balkongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det antas at Michael Jackson er i Berlin akkurat nå for å ta i mot den såkalte Bambi-prisen, som hedrer hans innsats nettopp med barn.

Hang over rekkverket

I går kveld viste han seg for fansen fra sin hotellbalkong i den tyske byen. Jackson gikk lenger enn å vise det sedvanlige V-tegnet. Massene fikk også se hans to barn i skumle posisjoner.

Superstjernen holdt minstemann over balkonggelenderet i femte etasje. Med en klut over hodet for å skjule ansiktet hang Prince Michael II og dinglet i bare sparkebuksa. På føttene hadde han ingenting. Jackson holdt bare en arm rundt midjen hans og holdt han ut i lufta på Adlon Hotel.

TV-kameraer og fotografer var til stede, og snart så hele verden babystuntet. Jackson var toppnyheten på en rekke tyske TV-kanaler i går kveld.

De omkring 200 oppmøtte utenfor hotellet var sjokkert, og hele tiden redd for at sønnen skulle falle ned på bakken 20 meter under. Jackson viste også fram en fire-fem-åring, som antas å være hans andre sønn.

En talskvinne fra det tyske forlaget Burda som deler ut Bambiprisen, bekreftet at Jackson kom til Berlin med sine tre barn.

Angrer

Jackson kom senere på kvelden med en skriftlig uttalelse der han beklager det hele. Han ble dratt med av de jublende hordene under vinduet som ropte etter å få se sønnen, forklarer han.

- Jeg gjorde en forferdelig tabbe. Jeg ble dratt med i gleden og i øyeblikket. Jeg ville aldri sette mine barns liv i fare med vilje, skriver kongen av pop.

- Dette er en vond påminnelse om at til og med de mest velmenende blant oss noen ganger oppfører seg slik at barn settes i fare for å bli misbrukt eller neglisjert, sier Sidney Johnson. Han er president i gruppen Prevent Child Abuse America.

Fansen samlet seg tidlig utenfor hotellet som ligger ved Berlins landemerke Brandenburger Tor. Sikkerhetspersonell måtte fjerne flere fra lobbyen. Mange hadde tatt med seg store bannere, blant annet med påskriften «Save the Kids», med tegninger av barnefjes på, noe som refererer til Jacksons bidrag for de små.

I dag er Michael Jackson på privat reise i Tyskland. Han kommer muligens innom den tyske premieren på den nye Bondfilmen «Die Another Day». Det er også ventet at Jackson skal motta Bambiprisen på torsdag.

Jackson har to barn med sin fraskilte kone Debbie Rowe. Prince Michael er fem, datteren Paris Michael Katherine er fire. Yngstegutten Prince Michael II skal være under ett år. Det er ikke kjent hvem som er barnets mor.

IKKE FULL KONTROLL:</B> Her holder Jakckson sitt yngste barn Prince Michael II over balkongen på det tyske hotellet.
ADLON HOTEL:</B> Jackson bor i femte etasje på dette hotellet i Berlin.
<B>ELDSTESØNNEN?</B> Michael Jackson kom til Berlin med sine barn. Dette antas å være den eldste sønnen Prince Michael på fem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer