Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jackson Browne klar for Norwegian Wood

Kommer tilbake til badet for å spille en låt han glemte forrige gang.

KOMMER TILBAKE: Sist gang Jackson Browne var i Frognerbadet var i 2010. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen
KOMMER TILBAKE: Sist gang Jackson Browne var i Frognerbadet var i 2010. Foto: Jon Terje Hellgren Hansen Vis mer

Jackson Browne er klar for å innta Frognerbadet 13. juni til neste år.

Den amerikanske artisten var på Norwegian Wood for fem år siden også, men festivalsjef Jørgen Roll skriver i en pressemelding at artisten ikke gjorde seg helt ferdig den gangen.

- Da Jackson Browne i 2010 besøkte oss glemte han å spille «These days»! En liten «skandale» som vi tok opp med ham over en øl i etterkant. Han lovet da å komme tilbake for å rette opp skaden.  

Jackson Browne (66) slo igjennom på starten av 70-tallet og har i løpet av sin over 40 år lange karriere solgt over 18 millioner album på verdensbasis. Den aller største suksessen hans kom i 1977 med albumet «Running on Empty».

Roll-favoritten «These days» ble skrevet av Browne på 60-tallet og er spilt inn i mange versjoner. De tre kjente er av Nico, Greg Allman og Browne selv

Bwowne kan by på ytterligere godlåter fra en lang karriere som «The Pretender», «Running on Empty», «Take It Easy», så vel som nye låter fra 2014-platen «Standing in the Breach». Den kom i oktober, og var Brownes 14. studioplate.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling