-  Jackson i skjul med norsk kopi

Den norske 20-åringen Omer Bhatti skal befinne seg sammen med sitt store idol Michael Jackson i Bahrain.

En enstemmig jury frikjente nylig Jackson på alle punkter etter en langvarig rettssak med en rekke overgrepsbeskyldninger. Påkjenningen skal imidlertid ha vært så stor for Jackson at han har valgt å reise til øystaten Bahrain i Midtøsten for å koble av. Men popstjernen er ikke alene på skjulestedet: Sammen med seg har han norske Omer Bhatti, ifølge amerikanske foxnews.com.

-  Jeg har blitt fortalt at han har selskap av ingen ringere enn sin 20-årige myndling, Omer Bhatti, skriver nettavisas journalist Roger Friedman.

Omer Bhatti fra Holmlia utenfor Oslo ble kjent med popstjernen da de traff hverandre i Tunis i 2005. Jackson likte straks 12-åringen som danset og kledde seg som en mini-Michael. Siden da har Bhatti vært en del av Jacksons liv, og han var blant annet på besøk hos popstjernen da Neverland ble ransaket i november 2003.

I løpet av sitt opphold i Bahrain kan Jackson ha gjort seg til lovbryter. Landet forbyr utlendinger å oppholde seg der lenger enn 30 dager - Jackson har allerede vært der en måned, og skal ikke vise tegn til å dra, ifølge foxnews.com.

I SKJUL: Michael Jackson skal ha søkt tilflukt etter rettssaken sammen med norske Omer Bhatti.