Jackson klar med ny plate

For første gang på seks år slipper Michael Jackson ei ny plate. Jacko og plateselskapet Sony har endelig blitt enige om at den skal lanseres over hele verden i september. Plata er allerede ferdig innspilt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fra 25. september kan fans over hele verden få tak i Jacksons første plate på seks år. Trolig lanseres plata en dag tidligere i Europa enn i USA, altså 24. september.

Sony Music i Norge bekrefter overfor Dagbladet at plata, som har fått tittelen «Invincible», slippes i Norge samtidig som i resten av Europa.

Snikpremiere

Etter at det i hele vår har versert rykter om at plata var utsatt og kanskje ikke ville komme før neste vår, fikk de øverste sjefene i Sony over hele verden plutselig invitasjon til en «snikpremiere» av plata i forrige uke. Jackson var selv til stede og hilste kort på platesjefene før han raskt forlot Hit Factory-studio i New York, hvor seansen foregikk, skriver Jacksons offisielle hjemmeside, planetjackson.com. Planen var at detaljene rundt plata skulle holdes hemmelig ennå en stund, men på grunn av rykter og lekkasjer har Jacko og plateselskapet nå valgt å fortelle det meste.

I alt er det femten nye låter på «Invincible», som av planetjackson.com beskrives som: «kjappe spor som vil sette en ny standard innenfor musikkproduksjon. Albumet er pakket med sterke rytmer, kreativt tempo og «killer grooves»».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer