Jackson klar med ny plate

For første gang på seks år slipper Michael Jackson ei ny plate. Jacko og plateselskapet Sony har endelig blitt enige om at den skal lanseres over hele verden i september. Plata er allerede ferdig innspilt.

Fra 25. september kan fans over hele verden få tak i Jacksons første plate på seks år. Trolig lanseres plata en dag tidligere i Europa enn i USA, altså 24. september.

Sony Music i Norge bekrefter overfor Dagbladet at plata, som har fått tittelen «Invincible», slippes i Norge samtidig som i resten av Europa.

Snikpremiere

Etter at det i hele vår har versert rykter om at plata var utsatt og kanskje ikke ville komme før neste vår, fikk de øverste sjefene i Sony over hele verden plutselig invitasjon til en «snikpremiere» av plata i forrige uke. Jackson var selv til stede og hilste kort på platesjefene før han raskt forlot Hit Factory-studio i New York, hvor seansen foregikk, skriver Jacksons offisielle hjemmeside, planetjackson.com. Planen var at detaljene rundt plata skulle holdes hemmelig ennå en stund, men på grunn av rykter og lekkasjer har Jacko og plateselskapet nå valgt å fortelle det meste.

I alt er det femten nye låter på «Invincible», som av planetjackson.com beskrives som: «kjappe spor som vil sette en ny standard innenfor musikkproduksjon. Albumet er pakket med sterke rytmer, kreativt tempo og «killer grooves»».

Dansbart og ballader

Av de 15 sporene betegnes særlig låta «2000 Watts» blant de absolutt mest dansbare. Men det er ikke bare watt og trøkk, ifølge planetjackson.com. I alt sju av de 15 låtene skal være ballader.

Dette er resten av sporene på «Invincible» (i samme rekkefølge som på plata):

Unbreakable, Heartbreaker, Break Of Dawn, Heaven Can Wait, Rock My World, Butterflies, 2000 Watts, Speechless, Cry, Shout, The Lost Children, Don't Walk Away, Privacy, Threatens.

<B>IKKE HEMMELIG LENGER:</B> Michael Jackson måtte lette på sløret og fortelle at den nye plata hans kommer i september.