Jacobsen, Rolf

Bibliografi:

  • Jord og jern (lyrikk) 1933
  • Vrimmel (lyrikk) 1935
  • Fjerntog (lyrikk) 1951
  • Hemmelig liv (lyrikk) 1954
  • Sommeren i gresset (lyrikk) 1956
  • Brev til lyset (lyrikk) 1960
  • Stillheten efterpå (lyrikk) 1965
  • Headlines (lyrikk) 1969
  • Pass for dørene - dørene lukkes (lyrikk) 1972
  • Pusteøvelse (lyrikk) 1975
  • Den ensomme veranda (lyrikk) 1977
  • Tenk på noe annet (lyrikk) 1979
  • Liv laga (lyrikk, m/Dag Hoel) 1982
  • Nattåpent (lyrikk) 1985
  • Alle mine dikt (lyrikk) 1990
  • En liten kvast med tusenfryd og fire rare
    løk: ukjente dikt og tekster 1925-1993 (lyrikk) 1996
  • Samlede dikt 1999