Jacobsen, Roy

Bibliografi:

  • Hoggerne (roman) 2005
  • Frost (roman) 2003
  • Noveller i utvalg (noveller) 2002
  • Fugler og soldater (noveller) 2001
  • Grensene (roman) 1999
  • Ismael (roman) 1998
  • Trygve Bratteli. En fortelling (biografi) 1995
  • Den høyre armen (noveller) 1994
  • Fata Morgana (roman) 1992
  • Seierherrene (roman) 1991
  • Ursula (barnebok) 1990
  • Det kan komme noen (noveller) 1989
  • Virgo (roman) 1988
  • Det nye vannet (roman) 1987
  • Tommy (roman) 1985
  • Hjertetrøbbel (roman) 1984
  • Fangeliv (noveller) 1982