- Jaden er en fantastisk sjarmerende ung skuespiller

Harald Zwart har flere millioner mellom hendene enn noen annen norsk regissør. Nå skal han regissere filmen som skal gjøre Will Smiths tiårige sønn til stjerne.

KARATE KID: Jaden Smiths skal spille Karate Kid i nyinnspillingenen. Foto: SCANPIX/AP Photo/Peter Kramer)
KARATE KID: Jaden Smiths skal spille Karate Kid i nyinnspillingenen. Foto: SCANPIX/AP Photo/Peter Kramer) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvem husker ikke 80-tallets store filmslager «Karate Kid» – filmen som fikk «alle» til å ta karatetimer? Til sommeren starter Hollywood-stjerna Will Smith innspillingen av en helt ny versjon – med sin egen sønn Jaden (10) i hovedrollen.

I går ble det klart at Harald Zwart fra Fredrikstad reiser til Beijing for å regissere filmen. Til Dagbladet sier Zwart at han er full av respekt for oppdraget:

– Det er jo et ikon av en film og det er klart jeg går inn i prosjektet med respekt. Da jeg hørte Will (Smith) og Sonys entusiasme for prosjektet ble jeg overbevist. Dette kan definitivt gjøres igjen for et helt nytt publikum, skriver Zwart i en e-post fra Los Angeles.

Jackie Chan er med I fjor ble Will Smith kåret til Hollywoods mektigste skuespiller, og han vil selv produsere «Karate Kid». Ifølge det amerikanske bransjebladet Variety er filmen spesialdesignet for å gjøre sønnen Jaden til stjerne.

– Når du klarer å få din egen sønn inn i en hovedrolle, da er du mektig, sier Kjetil Lismoen, redaktør for det norske filmbladet Rushprint.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer