- Jagger er en gammel gris

LONDON (Dagbladet): Såpeoperaen rundt Mick Jagger: Den gravide fotomodellens far kaller Jagger «en gammel gris». I tillegg hevder en amerikansk lege at han er Luciana Morads (29) kjæreste og barnets virkelige far.

Det eneste som etter hvert er sikkert i dramaet omkring privatlivet til Mick Jagger, er at det er oppstått enda et alvorlig problem mellom ham og Jerry Hall.

Den langbeinte modellen har innkalt skilsmisseadvokatene sine. Ryktene sier at hun håper å innkassere 500 millioner kroner i et skilsmisseoppgjør.

Til venner har den gravide modellen Luciana Morad sagt at Mick Jagger er barnets far, men offentlig hevder hun at Jagger ikke er hennes elsker og slett ikke barnets far.
Nå har hennes far, brasilianeren Joao Morad, gått til frontalangrep mot Jagger på vegne av datteren.

- Jagger er gift, har svært mange barn og er 60 år gammel. Luciana er 29 år, og jeg tenker mye på hvordan det vil bli for barnet å vokse opp med en så gammel far, sier Joao Morad.

Stiller opp

Han kritiserer også Mick Jagger for måten han taklet meldingene om graviditeten på.

- Dersom Jagger ikke vil ta ansvar for barnet, så stiller jeg opp. Jeg er i stand til å greie forpliktelsene. Da jeg fikk vite at Luciana var gravid, ba jeg henne straks reise tilbake til Brasil, sier den sinte pappa. Han karakteriserte Jagger som en «gammel gris».

Mick Jagger er ikke den eneste kjendisen den brasilianske fotomodellen har møtt og flørtet med. Rod Steward, Jean Claude Van Damme, Mike Tyson og filmregissøren Francis Coppola skal alle ha stått på god fot med den brasilianske skjønnheten.

Ny pappa

I går dukket også den rike amerikanske legen Matthew Tracey opp i såpeoperaen. Han hevder at han har vært kjæreste med Luciana Morad i tre år, og at han er far til babyen.

- Hun har sagt til meg at hun aldri har gått til sengs med Mick Jagger, og det er vel vanskelig å bli gravid uten å gå til sengs med noen? sier doktor Tracey til Sunday Mirror.

Vi lover å komme tilbake med mer nytt fra såpeoperaen.

MER TRØBBEL:</B> Mick Jagger får mer trøbbel i skilsmissen fra Jerry Hall.
ERSTATNING:</B> Det går rykter om at Jerry Hall vil kreve 500 millioner kroner i et skilsmisseoppgjør.