Jaglands og Kolbergs krangel om radikal islam

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Både Kolberg og Jagland har noe rett. Det er viktig å skille mellom religion og kultur. Det er et faktum at radikale islamske holdninger får fotfeste i små miljøer i Norge (se PST 2009 på nett). Hverken høyreekstremisme eller radikal islam hører hjemme i Norge. Ethvert demokratisk parti bør bekjempe det, samt bidra til en kunnskapsbasert og nyansert debatt. mp

«Kolberg sier at de ikke har samme politikk som Frp, men saken er at Ap sliter med å finne sin egen politikk i innvandrings- og inkluderingspolitikk. Kristian Kahrs«Det er tull av Jagland å påstå at vi ikke har radikal islam i Norge. De er ikke mange, men de er her. Vi bør også bekjempe den forstokkede religionstolkningen til den mye større gruppen konservative «nesten-islamister». De har et utrivelig syn på både kvinner og demokrati, og klarer å få den store gruppen moderate og godt integrerte muslimer til å holde kjeft.

mojo

«Det mest oppsiktsvekkende i denne debatten så langt er at Jagland faktisk ikke synes det er radikalt med omskjæring av små jenter. Det er vel dette Jagland omtaler som moderat islamisme?

Stig Lyngstad

«Bra, Jens. Det er ødeleggende for landet hvis Frp vinner på islamdebatten.

Torbjørn

«En politisk løsning synes å være like fjern som løsningen på gjengproblemene i Oslo. Hverken Frp, Ap eller noe annet politisk parti sitter med løsningen til å eliminere radikal islam fra det norske samfunn.

Ærlig talt

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer