Du leser nå Dagbladet Pluss

Jahn Teigen: - Nå er jeg verdens lykkeligste mann. Helt alene

Jahn Teigen (67) om sykdommen, karrieren, vennenes hyllest - og hvorfor han rømte til Sverige.

STJERNEHYLLEST:&nbsp;<span style="background-color: initial;">Carola og Alexander Rybak&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">er blant artistene som hyller&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">Jahn Teigen gjennom&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">hele seks programmer på&nbsp;</span><span style="background-color: initial;">TVNorge. I går var det &nbsp;</span><span style="background-color: initial;">lanseringsfest. Foto: Tomm W. Christiansen</span>
STJERNEHYLLEST: Carola og Alexander Rybak er blant artistene som hyller Jahn Teigen gjennom hele seks programmer på TVNorge. I går var det  lanseringsfest. Foto: Tomm W. ChristiansenVis mer

- Vi er nødt til å hylle oss selv, hver dag, vi lever, vi er heldige, vi er til, sier en glad Jahn Teigen til Dagbladet i går kveld.

Det er fest på Popsenteret i Oslo, og Teigen har invitert venner og kjente for å feire premieren på hans nye program «En hyllest til Jahn Teigen» som har premiere på TVNorge førstkommende lørdag.

Flyttet til Sverige

Selv forteller han at han fikk et kall, eller et slags «indre kompass» som han selv kaller det. Noe som gjorde at han for ti år siden flyttet alene til en gård i Skåne i Sverige.

- Jeg må følge mitt eget kompass, ellers blir jeg ulykkelig. Nå er jeg verdens lykkeligste mann. Helt alene, forteller Jahn Teigen da han møter Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.