Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Jak II: Renegade»

Platformspill fra Naugthy Dog / SonyFor: PlayStation 2 (oktober 2003)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

Jak er blitt voksen siden sist, og er i tillegg blitt tøffere. I avslutningen på forrige spille ble Jak og Daxter kastet inn i framtiden gjennom en energiport, og befinner seg nå i en fremmed by som herskes av tyrannen Baron Praxis. Jak blir tatt til fange, og ender opp som forsøkskanin for såkalt «dark eco». Takket være sidekicket Daxter klarer han imidlertid å rømme, og dermed er jakten på hevn i gang - for det er det som driver Jak framover i denne noe mørkere tittelen.

For å komme deg nærmere baronens slott, som er målet, må du bevege deg gjennom byen. Slottet er et godt synlig landemerke, så gjennom spillets gang glemmer du aldri hvor du skal. Etterhvert som du løser forskjellige små oppgaver på veien, får du nøkler som gjør at du kan ta deg til nye deler av byen, og nærmere baronens tilholdssted.

Byen er hele tre ganger større enn verdenen i det første Jak & Daxter-spillet, og er proppfull av kjøretøyer - som du heldigvis kan benytte deg av. Du har også alltid med deg ditt lille svevende skateboard, som du kan trekke fram når som helst.

Eksperimenteringen med dark eco på Jak er ikke uten bieffekter, Jak kan nemlig gjøre seg om til Dark Jak. Han blir dermed nær uovervinnelig, og får superkrefter - nesten som hos Hulken. I løpet av spillets gang vil det også være mulig å styre Daxter, men denne delen er ennå ikke vist fram til pressen.