Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jakten er i gang

LONDON (Dagbladet): Sophie Rhys-Jones var forleden en ganske uinteressant prinsekjæreste. I går ble hun jaget gjennom London av de samme fotografene og journalistene som jaktet på Diana.

Prinsesse Diana var verdens mest jagede kvinne. Sophie Rhys-Jones - som britiske kongeeksperter mener er svært lik Diana - vil også oppnå en voldsom popularitet, men det er ingen som tror hun vil nærme seg prinsesse Diana.

I går tryllet den ene britiske avisa etter den andre opp bilder av prinsesse Diana sammen med bilder av den kommende prinsessen. Britene, og spesielt avisene, trenger en ny prinsesse, og Sophie passer inn i rollen. Sophie er PR-konsulent. Hun har skapt sitt eget selskap, hun har pleiet sine egne kunder og hun er ambisiøs med suksess. Og i går benyttet hun muligheten: dukket opp, skapte PR for seg selv og sine kunder og lovet stor framtidig innsats.

Politihjelp

Sophie Rhys-Jones hadde ikke vært «prinsesse på opplæring» lenge før hun måtte få politihjelp for å holde fotografene på avstand. Allerede klokka ni i går tidlig måtte politiet hjelpe en PR-klar Sophie. Da dukket hun opp på jobben.

- Jeg har startet dette selskapet, og har forpliktelser overfor våre kunder. Dette forplikter, sa Sophie Rhys-Jones til mediene - og får selvsagt all den gratisreklamen hun ønsker.

- Ser du fram til å tilhøre superkjendisene?

- Ja, svarte miss Sophie, og vandret inn til sine ansatte.

Eldre

Og etter gårsdagens Sophie-jakt har diskusjonen allerede begynt. Vil hun bli en ny Diana? Greier hun å takle presset? Vil hun ble drevet fra forstanden?

Men Sophie er 15 år eldre enn hva Diana var da hun kom i medienes søkelys. Sophie jobber selv med media, og hun vet bedre hvor grensene går.

Men hun blir en ny eventyrprinsesse - i alle fall hos alle som fortsatt savner Diana!

NY DIANA: Sophie Rhys- Jones har de siste dagene gått fra relativt uinteressant prinsekjæreste til å bli like forfulgt av fotografer som prinsesse Diana .
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling