Jakten er i gang

LONDON (Dagbladet): Sophie Rhys-Jones var forleden en ganske uinteressant prinsekjæreste. I går ble hun jaget gjennom London av de samme fotografene og journalistene som jaktet på Diana.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Prinsesse Diana var verdens mest jagede kvinne. Sophie Rhys-Jones - som britiske kongeeksperter mener er svært lik Diana - vil også oppnå en voldsom popularitet, men det er ingen som tror hun vil nærme seg prinsesse Diana.

I går tryllet den ene britiske avisa etter den andre opp bilder av prinsesse Diana sammen med bilder av den kommende prinsessen. Britene, og spesielt avisene, trenger en ny prinsesse, og Sophie passer inn i rollen. Sophie er PR-konsulent. Hun har skapt sitt eget selskap, hun har pleiet sine egne kunder og hun er ambisiøs med suksess. Og i går benyttet hun muligheten: dukket opp, skapte PR for seg selv og sine kunder og lovet stor framtidig innsats.

Politihjelp

Sophie Rhys-Jones hadde ikke vært «prinsesse på opplæring» lenge før hun måtte få politihjelp for å holde fotografene på avstand. Allerede klokka ni i går tidlig måtte politiet hjelpe en PR-klar Sophie. Da dukket hun opp på jobben.

- Jeg har startet dette selskapet, og har forpliktelser overfor våre kunder. Dette forplikter, sa Sophie Rhys-Jones til mediene - og får selvsagt all den gratisreklamen hun ønsker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer