Jakten på den perfekte pop

Det uavhengige, norske plateselskapet Perfect Pop gjør sitt for å spre god og melodiøs pop til resten av verden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lille Perfect Pop starta opp i 1991 og fyller dermed 10 år i år. Dette feires med konsert på det nesten nye utestedet Mono.

Dit kommer tre av selskapets band: The Ethnobabes, The Nutrition Facts og The Loch Ness Mouse. Alle publikummere som kommer får dessuten en eksklusiv 7" EP med fem tidligere uutgitte låter av selskapets artister.

I jubileumssammenheng kommer plateutgivelse nummer 40, en samleutgivelse som heter «Bestrummed!» og inneholder det beste plateselskapet har hatt å by på siden 1995. Noen uutgitte låter er også med.

Perfect Pop Records og gründer Tore «Bartleby» Sørensen er et idealistisk foretak. Det er de fengende melodiene, refrengene du får på hjernen og den gode blandingen pop og psychedelia de er ute etter, ikke pengene. Bartleby , som kommer til å være dj på bursdagsfesten, spiller i et av selskapets band: The Tables.

«Vi kommer nok aldri til å være det hippeste selskapet i byen. Vi er antihippe, kan du si. Men jeg synes vi gir ut stadig bedre plater.» sa Bartleby i et intervju med Dagbladets Sven Ove Bakke.

Så er du i humør til å høre på gitarpop utgitt med genuin musikkjærlighet, tropp opp på Mono.\' Les mer på www.perfectpop.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer