Jakter på den nye Morgan Kane

Det nye norske forlaget Dr. Spruce Books spesialiserer seg på serielitteratur for eventyrlystne.

NYTT SERIEFORLAG Forlegger Christian G. Falch (t.v.) og filmregissør og forfatter Ulrik Imtiaz Rolfsen (t.h.) har startet forlaget Dr. Spruce Books som skal gi ut spenningsserier. Eirik Ildahl er neste forfatter ut i oktober.
Foto: Nina Hansen
NYTT SERIEFORLAG Forlegger Christian G. Falch (t.v.) og filmregissør og forfatter Ulrik Imtiaz Rolfsen (t.h.) har startet forlaget Dr. Spruce Books som skal gi ut spenningsserier. Eirik Ildahl er neste forfatter ut i oktober. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hvorfor er alle billigbokserier bare for damer? Vi ville lage et forlag som gir ut de bøkene vi har lyst å lese, som er for alle, sier forlegger og initiativtaker Christan G. Falch. Han vil ikke kalle det mannebøker.

Fra langt inni den østnorske granskogen driver han seriebokforlaget Dr. Spruce Books sammen med forfatter og filmskaper Ulrik Imtiaz Rolfsen, som allerede har gitt ut bokserien «Gass», en fortsettelse på tv-serien «Taxi» på forlaget.

Nestemann er den rutinerte serieforfatteren Eirik Ildahl, som skriver for harde livet på en skikkelig røverhistorie om - nettopp Eirik Ildahl.

- Dette er selvbiografisk materiale om den gang jeg ramlet inn i diamantsmugling i Uganda, og testet ut diverse rusmidler i Gabon, sier Ildahl lurt, og forteller at han har ønsket å lage en skikkelig røverhistorie. To sesonger er levert, den tredje er allerede påbegynt.

Tv-serie som bok - Dette er på en måte tv-serier i bokformat. Tv-serien hadde jo et dårlig rykte i starten, da det var mye såpeopera. Se hvor stort tv-serier er i dag. Jeg tror folks leservaner har endret seg på samme måte som folks seervaner, sier Ulrik Imtiaz Rolfsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer